Servicii

Gama noastră de servicii

Vânzări autoturisme de ocazie

Comercializăm o gamă largă de autoturisme, de la marci de volum până la cele de lux.

Înmatriculări

Fie că este achiziționată de la noi sau de la o alta companie, îți înmatriculăm mașina contra unui cost minimal.

Pachete de garanție și servicii adiționale

Mașinile vândute de noi vin însoțite de garanție și alte servicii adiționale pentru ca tu să beneficiezi de o utilizare lipsită de griji de până la un an.
Pentru mașinile de până la 10.0000 km parcurși, se oferă o garanție de 12 luni în limita a 20.000 km.
Pentru mașinile de peste 100.000 km parcurși, se oferă o garanție de 6 luni în limita a 10.000 km.
Cât timp mașina ta este imobilizată în service pentru intervențiile care fac obiectul garanției, beneficiați de o mașină de curtoazie pe toată durata reparației.
Mașinile care beneficiază de 12 luni garanție pot fi înlocuite cu altă mașină din stocul nostru în termen de 48 de ore de la achiziție cu condiția ca aceasta să aibă aceeași valoare.

Finanțare și asigurări

Parteneri ai principalelor bănci, firme de leasing și asigurări, în calitate de dealer autorizat al acestora, oferim produse financiare atât pentru persoane fizice cât și juridice.
Produse financiare PF, PFA, II
Credit auto
Leasing financiar
Leasing Operațional (transfer de proprietate la final de contract)
Produse financiare PJ
Credit auto
Leasing financiar
Leasing Operațional (transfer de proprietate la final de contract)
Oferim finanțare garantată inclusiv persoanelor juridice nou înființate și persoanelor fizice fără venituri, zero dosare respinse.

Cumpărări auto și buy-back

Daca dorești să vinzi o mașină și nu este mai veche de 10 ani, are istoric și se află într-o condiție bună, suntem interesați sa o achiziționăm oferindu-ți un preț cât mai apropiat de cel al pieței.
Pentru evaluare te așteptăm la sediul nostru sau poți folosi secțiunea vinde de pe site.
Dacă dorești să-ți schimbi mașina cu una mai nouă te ajutăm urmând aceeași procedură de evaluare.

Mașini la comandă din Germania și Benelux

Pentru clienții mai pretențioși, avem posibilitatea de a importa la comandă autoturisme din Germania și Benelux.
Dacă ați găsit deja mașina căutată pe un site de specialitate, aceasta poate fi vizionată și verificată la fața locului de către unul din colaboratorii noștri.
Pentru o securitate deplină a tranzacției, plata o veți face prin firma noastră și veți beneficia de unul din pachetele de garanție.

Exporturi în spațiul NON-UE

Asigurăm toate formalitățile pentru import/export din spațiul extracomunitar.

Ce spun clienții noștri?

Am achiziționat recent un auto Ford Fiesta prin Motor Partners. O firmă serioasă și transparentă în tot procesul de achiziție. Au acordat atenție și suport tuturor solicitărilor, implicit cu partea de înscriere a autovehiculului. 
Comunicare rapidă și fără impedimente. Vadim împreună cu tot personalul merita + extra * dar nu mai am de unde să pun asa ca o lăsăm scrisă!
Recomand fără reținere și cu încredere !
Cătălin Atudorei
Experiența super ok!!!!❤️❤️ Personalul parcului foarte atent, îți răspund la orice întrebare. Mașina cumpărată arata super și merge super și cu siguranță mă voi întoarce în viitor tot la ei pentru o altă mașină!
Sistemul de buy-back este genial (eviți vânzarea directă și implicit telefoanele/programări de vizionare etc.)
Profesioniști 100%, recomand 100%!!
Marius Ionuț Barbu
Am achiziționat un RENAUL TALISMAN acum aproximativ o lună și pot să spun ca experiența a fost una placută. Nici nu mă așteptam să decurgă totul așa de bine. 
Baieții sunt profesioniști și chiar își fac treaba cu responsabilitate. Recomand cu încredere!
Iovita Andrei Alexandru
În luna Decembrie am cumpărat un VW Golf 7.5 de la Motor Partners și mă declar super mulțumit! Vădim mi-a oferit toate informațiile necesar și a comunicat cu mine constant pentru a parcurge toate etapele într-un mod cat mai simplu. 
De la programarea pentru test drive până la informații referitoare la înmatriculare, totul a decurs excepțional.
Mulțumesc mult întregii echipe!
Preda Liviu
Recomand cu încredere. Tocmai ce am cumpărat un Mercedes CLA și am avut parte de profesionalism, promptitudine și disponibilitate din partea lui Vadim. 
Am colaborat pe mail și telefon, iar lucrurile s-au mișcat rapid și am avut puține emoții, având în vedere că nici nu am avut timp să văd mașina înainte să o cumpăr, însă mașina este impecabilă, exact ca și în descriere.
Cu siguranță, pentru următoarea achiziție, tot la ei voi apela.
Claudia T
Am cumparat un BMW 520D de la Motor Partners. Lucrurile s-au desfășurat perfect. Mașina era exact așa cum era prezentată. Am achiziționat în leasing astfel încât au fost necesare mai multe documente și la fiecare solicitare raspunsul a fost prompt. 
Dacă sunteți în căutarea unei mașini aici găsiți mașini de calitate și oameni faini.
Petrescu Claudiu
Foarte mulțumită de serviciile lor! Am achiziționat o mașină de la ei, foarte bună, verificată, totul transparent, îndrumarea și comunicarea excelentă astfel încât procesul să fie unul ușor. 
Recomand mașinile lor, lucrurile sunt corecte, fără lucruri ascunse iar mașinile foarte bune. Multumesc pentru mașină și promptitudine! :)
Mădalina Maria Dumitrescu
După 3 colaborări cu echipa Motor Partners (2 achiziții și o vânzare) pe parcursul a 2 ani de zile, pot spune că profesionalismul, dedicarea și atenția la detalii sunt aspectele ce definesc încrederea pe care această companie mi-a câștigat-o. Promptitudinea în servicii, prețurile corecte și serviciile post livrare sunt la un nivel de client service rar întâlnit în România.
Mulțumesc, Motor Partners! Ne vedem la următoarea achiziție.
Radu Rauta
Am achiziționat de la Motor Partners un Ford Kuga. Am rămas placut surprins. Mașina foarte corectă, revizie efectuată înainte de vânzare, inclusiv frăne și articulații, 12 luni garanție, la un preț mai mult decât corect. Mașina cu km reali, întreținută și foarte curată. Lăsând la o parte autoturismul, experiența cu Vadim a fost una deosebit de placută. Informații corecte, la timp, toate actele în regulă și un proces foarte rapid. Am primit tot ce am avut nevoie la timp și fără dureri de cap. Ce mi-a plăcut foarte mult este că te lăsă pe tine sa te hotărăști ce vrei, nu ești bombardat cu informații de care nu ai nevoie. Un dealer cu experiență care știe că atunci cănd ești corect și nu ascunzi nimic, clienții vor fi mereu mulțumiți.
Voi reveni cu siguranță la urmatoarea mașina achiziționată.
Costin Tache
Foarte mulțumit de serviciile Motor Partners și domnii Vadim și Alex. În urma verificării din Germania am primit poze + un apel în care am primit răspuns la toate întrebările legate de mașină. 
Într-o săptămână am avut mașina acasă. Garanție 1 an. 
Am fost ținut tot timpul la curent cu starea livrării. Totul a decurs normal și foarte repede.
Sergiu Ene
Am beneficiat de serviciile Motor Partners pentru a achiziționa o mașină ceva mai rară pe la noi și mai ales în configurația dorită. Cu un profesionalism cum rar am întâlnit, verificarea și rezervarea mașinii a fost gată în următoarea zi de la începerea colaborării (în condițiile în care evaluatorul era din Dortmund iar mașina în Berlin), raportul foarte detaliat iar livrarea a fost chiar mai devreme decât termenul discutat (așadar o surpriză plăcută). Îi mulțumesc lui Vadim pentru răbdare și atenția la detalii în toată comunicarea și bineînțeles pentru răspunsurile rapide la orice nelămurire. Mi-a explicat foarte clar de documentația pentru mers la drpciv și ce mai urmează (RAR), astfel încat n-am avut nicio problemă.
Sandel Bolcos
Copyright © 2024 Motor Partners SRL. Toate drepturile rezervate | Designed by Levitate