Buy Back Autovehicule

Cât valorează mașina ta?

În urma unei verificări tehnice și vizuale îți putem face o evaluare a mașinii tale pe care apoi o vom scade din viitoarea achiziție în cazul în care aceasta este mai scumpă decât actuala mașina.

Specialistii noștri analizează toate aspectele tehnice precum și cele vizuale, iar în urma constatării, prețul pentru mașina ta va fi stabilit la valoarea pieței. În funcție de acest preț și suma dispusă pentru viitoarea mașină, consultanții noștri îți vor oferi cele mai bune recomandări pentru tine.

Vechea ta mașina în loc de avans?

Dacă planul tău este să achiziționezi următoarea mașina în leasing sau rate, vechea mașina poate fi primul pas către aceste soluții de creditare. Vino cu mașina ta la o evaluare și în funcție de prețul evaluat, aceasta poate fi avansul necesar pentru a achiziționa o mașina în leasing sau credit.

Fie că dorești o mașina nouă sau una cu o vechime de 5 ani, noi îți oferim asistența necesară la achiziționarea unei mașini printr-un sistem de finanțare, iar grija avansului o poți lăsa în seama vechii mașini.

1 Step 1
Informații proprietar
Cum dorești să te contactăm?
Informații vehicul
TVA deductibil?
Istoric
Stare vehicul
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder