Mașini la comandă

Informații autovehicul

Date de contact

Comandă-ți mașina second-hand mult visată optând pentru una din cele două posibilități

Intermediere cu plată la vânzător

Intermediere cu plată la vânzător, comisionul este fix, 990 Euro, indiferent de marca, modelul, prețul mașinii sau locul unde mașina second-hand dorită se află.

Modalitatea de lucru este următoarea:

 • alegem ofertele potrivite;
 • contactăm vânzătorul pentru a confirma că este de acord cu vizionarea și verificarea mașinii second-hand, verificăm istoricul mașinii, dacă a avut sau nu daune, modalitățile de plată acceptate etc;
 • după semnarea contractului și plata serviciului începem verificarea mașinilor agreate de tine;
 • după verificare vei primi un raport de evaluare din care vei ști cu exactitate în ce condiție se află mașina și eventualele investiții;
 • dacă avem OK-ul tău să achiziționăm mașina, negociem prețul, având ca obiectiv obținerea celei mai bune oferte;
 • plata o vei face direct către vânzător iar noi vom avea grija sa ți-o livrăm în termen de 7 zile.

Intermediere cu servicii incluse

Procedura de lucru este asemănătoare dar vine cu următoarele avantaje pentru tine:

 • plata la livrare a autoturismului direct către noi dar îl poți refuza dacă starea mașinii nu corespunde cu cea descrisă în raportul de evaluare;
 • garanție între 12 și 24 de luni, până la 20.000 km;
 • aici ofertele vor fi mai multe întrucât vom căuta cea mai bună mașină pentru tine inclusiv pe site-urile de licitații;
 • posibilitate de finanțare cu leasing sau credit, finanțare externă la preț net pentru persoanele juridice plătitoare de TVA;
 • detailing interior și exterior, dacă noua ta mașină are nevoie de asta.

Comisioanele pentru intermedierea cu servicii incluse sunt:

 • 9% – din prețul net negociat pentru mașini al căror preț este de până în 15.000 Euro;
 • 7% – din prețul net negociat pentru mașini al căror preț este între 15.000 și 30.000 Euro;
 • 6% – din prețul net negociat pentru mașini al căror preț este de peste 30.000 Euro.

Pentru Leasing persone juridice și Credit în cazul persoanelor fizice avem următorii parteneri: Idea Leasing, Țiriac Leasing, Porche Leasing, BT Leasing, BCR Leasing, BRD Sogelease, Raiffeisen Leasing, BNP Paribas.

Prețul transportului în România începe de la 800 Euro TVA inclus în funcție de zona din care mașina se încarcă și greutatea ei.

Ce spun clienții noștri?

Am achiziționat recent un auto Ford Fiesta prin Motor Partners. O firmă serioasă și transparentă în tot procesul de achiziție. Au acordat atenție și suport tuturor solicitărilor, implicit cu partea de înscriere a autovehiculului. 
Comunicare rapidă și fără impedimente. Vadim împreună cu tot personalul merita + extra * dar nu mai am de unde să pun asa ca o lăsăm scrisă!
Recomand fără reținere și cu încredere !
Cătălin Atudorei
Experiența super ok!!!!❤️❤️ Personalul parcului foarte atent, îți răspund la orice întrebare. Mașina cumpărată arata super și merge super și cu siguranță mă voi întoarce în viitor tot la ei pentru o altă mașină!
Sistemul de buy-back este genial (eviți vânzarea directă și implicit telefoanele/programări de vizionare etc.)
Profesioniști 100%, recomand 100%!!
Marius Ionuț Barbu
Am achiziționat un RENAUL TALISMAN acum aproximativ o lună și pot să spun ca experiența a fost una placută. Nici nu mă așteptam să decurgă totul așa de bine. 
Baieții sunt profesioniști și chiar își fac treaba cu responsabilitate. Recomand cu încredere!
Iovita Andrei Alexandru
În luna Decembrie am cumpărat un VW Golf 7.5 de la Motor Partners și mă declar super mulțumit! Vădim mi-a oferit toate informațiile necesar și a comunicat cu mine constant pentru a parcurge toate etapele într-un mod cat mai simplu. 
De la programarea pentru test drive până la informații referitoare la înmatriculare, totul a decurs excepțional.
Mulțumesc mult întregii echipe!
Preda Liviu
Recomand cu încredere. Tocmai ce am cumpărat un Mercedes CLA și am avut parte de profesionalism, promptitudine și disponibilitate din partea lui Vadim. 
Am colaborat pe mail și telefon, iar lucrurile s-au mișcat rapid și am avut puține emoții, având în vedere că nici nu am avut timp să văd mașina înainte să o cumpăr, însă mașina este impecabilă, exact ca și în descriere.
Cu siguranță, pentru următoarea achiziție, tot la ei voi apela.
Claudia T
Am cumparat un BMW 520D de la Motor Partners. Lucrurile s-au desfășurat perfect. Mașina era exact așa cum era prezentată. Am achiziționat în leasing astfel încât au fost necesare mai multe documente și la fiecare solicitare raspunsul a fost prompt. 
Dacă sunteți în căutarea unei mașini aici găsiți mașini de calitate și oameni faini.
Petrescu Claudiu
Foarte mulțumită de serviciile lor! Am achiziționat o mașină de la ei, foarte bună, verificată, totul transparent, îndrumarea și comunicarea excelentă astfel încât procesul să fie unul ușor. 
Recomand mașinile lor, lucrurile sunt corecte, fără lucruri ascunse iar mașinile foarte bune. Multumesc pentru mașină și promptitudine! :)
Mădalina Maria Dumitrescu
După 3 colaborări cu echipa Motor Partners (2 achiziții și o vânzare) pe parcursul a 2 ani de zile, pot spune că profesionalismul, dedicarea și atenția la detalii sunt aspectele ce definesc încrederea pe care această companie mi-a câștigat-o. Promptitudinea în servicii, prețurile corecte și serviciile post livrare sunt la un nivel de client service rar întâlnit în România.
Mulțumesc, Motor Partners! Ne vedem la următoarea achiziție.
Radu Rauta
Am achiziționat de la Motor Partners un Ford Kuga. Am rămas placut surprins. Mașina foarte corectă, revizie efectuată înainte de vânzare, inclusiv frăne și articulații, 12 luni garanție, la un preț mai mult decât corect. Mașina cu km reali, întreținută și foarte curată. Lăsând la o parte autoturismul, experiența cu Vadim a fost una deosebit de placută. Informații corecte, la timp, toate actele în regulă și un proces foarte rapid. Am primit tot ce am avut nevoie la timp și fără dureri de cap. Ce mi-a plăcut foarte mult este că te lăsă pe tine sa te hotărăști ce vrei, nu ești bombardat cu informații de care nu ai nevoie. Un dealer cu experiență care știe că atunci cănd ești corect și nu ascunzi nimic, clienții vor fi mereu mulțumiți.
Voi reveni cu siguranță la urmatoarea mașina achiziționată.
Costin Tache
Foarte mulțumit de serviciile Motor Partners și domnii Vadim și Alex. În urma verificării din Germania am primit poze + un apel în care am primit răspuns la toate întrebările legate de mașină. 
Într-o săptămână am avut mașina acasă. Garanție 1 an. 
Am fost ținut tot timpul la curent cu starea livrării. Totul a decurs normal și foarte repede.
Sergiu Ene
Am beneficiat de serviciile Motor Partners pentru a achiziționa o mașină ceva mai rară pe la noi și mai ales în configurația dorită. Cu un profesionalism cum rar am întâlnit, verificarea și rezervarea mașinii a fost gată în următoarea zi de la începerea colaborării (în condițiile în care evaluatorul era din Dortmund iar mașina în Berlin), raportul foarte detaliat iar livrarea a fost chiar mai devreme decât termenul discutat (așadar o surpriză plăcută). Îi mulțumesc lui Vadim pentru răbdare și atenția la detalii în toată comunicarea și bineînțeles pentru răspunsurile rapide la orice nelămurire. Mi-a explicat foarte clar de documentația pentru mers la drpciv și ce mai urmează (RAR), astfel încat n-am avut nicio problemă.
Sandel Bolcos
Copyright © 2024 Motor Partners SRL. Toate drepturile rezervate | Designed by Levitate